Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Echipament tehnica frig pentru panificatie
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
1. Unitate de şoc termic SF
- Pentru congelarea unor cantităţi mari de aluat, MIWE SF este soluţia ideală.
- Cu temperaturi între -200C şi -400C, bucăţile de aluat sau aluatul dospit, cu o greutate între 50 şi 70 gr, pot fi răcită la o temperatură de -70C în mijlocul produsului, în numai 25-30 minute.
- Panou de comandă MIWE CS cu display LCD.

2. Unitate de stocare TLK
- Odată congelate, bucăţile de aluat sunt transferate în celule de stocare MIWE TLK.
Mulţumită minimei mişcări a aerului, vitezei reglabile a ventilatoarelor şi a sistemului patentat MIWE de conducţie a aerului, MIWE TLK garantează înaltă umiditate în ciuda temperaturilor scăzute pentru stocarea îndelungată a aluatului congelat.
- Există posibilitatea constructivă de a avea in aceiaşi incintă, MIWE TLK, o celulă de răcire rapidă (FAST COOLING), de un cărucior, urmând ca după congelare căruciorul să fie mutat pentru păstrare in interiorul incintei.

3. MIWE GVA- unitate automată de dospire în 5 trepte
Cei mai buni parametri tehnologici din domeniul refrigerării sunt înglobaţi în unitatea MIWE GVA.
- răcire rapidă
- întreruperea dospirii
- întârzierea dospirii
- dospire
- ranforsarea structurii.
Domeniul de temperatură: de la -25 la + 450C.
Umiditate: între 60 şi 98%.

MIWE GVA este livrat cu sistemul de comandă "user-friendly" MIWE CS - calculator cu dispozitiv LCD care garantează derularea exactă a programului. Acesta poate fi legat într-o reţea cu alte unităţi MIWE din gama "tehnică frig" care sunt la rândul lor dotate cu comandă MIWE CS.
Din Gura in Gura